Norme referenţiale utilizate pentru garantarea siguranţei alimentelor
Закрыть
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
1147 13
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-29 17:48
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
619:614.31:637.5(083.74) (1)
Mедицинские науки (11196)
Санитарный надзор и контроль (92)
Продукты животноводства и охоты (304)
SM ISO690:2012
BRĂDĂŢAN, Gheorghe, ENCIU, Valeriu. Norme referenţiale utilizate pentru garantarea siguranţei alimentelor . In: Ştiinţa Agricolă, 2007, nr. 1, pp. 71-74. ISSN 1857-0003.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Ştiinţa Agricolă
Numărul 1 / 2007 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202

Norme referenţiale utilizate pentru garantarea siguranţei alimentelor
CZU: 619:614.31:637.5(083.74)

Pag. 71-74

Brădăţan Gheorghe1, Enciu Valeriu2
 
1 Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”, Iaşi,
2 Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 14 decembrie 2013


Rezumat

International food trade, and foreign travel, is increasing, bringing important social and economic benefits. Many norms are elaborated to ensure food hygiene and should be used in conjunction with each specific code of hygienic practice, where appropriate, and with the guidelines of physicchemical and microbiological criteria. This paper presents the most popular three norms used in European area for audit or for implementation in the management system of food safety.

Cuvinte-cheie
European area, Food hygiene, International food trade, Microbiological criteria,

Food safety