Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
1150 13 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-29 17:48 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
619:614.31:637.5(083.74) (1) |
Științe medicale. Medicină (11198) |
Inspecţie şi control sanitar (92) |
Produse ale animalelor domestice (de curte) și de vânat (304) |
SM ISO690:2012 BRĂDĂŢAN, Gheorghe, ENCIU, Valeriu. Norme referenţiale utilizate pentru garantarea siguranţei alimentelor
. In: Ştiinţa Agricolă, 2007, nr. 1, pp. 71-74. ISSN 1857-0003. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ştiinţa Agricolă | ||||||
Numărul 1 / 2007 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202 | ||||||
|
||||||
CZU: 619:614.31:637.5(083.74) | ||||||
Pag. 71-74 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
International food trade, and foreign travel, is increasing, bringing important social and economic benefits. Many norms are elaborated to ensure food hygiene and should be used in conjunction with each specific code of hygienic practice, where appropriate, and with the guidelines of physicchemical and microbiological criteria. This paper presents the most popular three norms used in European area for audit or for implementation in the management system of food safety.
|
||||||
Cuvinte-cheie European area, Food hygiene, International food trade, Microbiological criteria, Food safety |
||||||
|