Studiul legăturilor corelative ale conţinutului de cazeină cu unii compuşi ai laptelui de oaie
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
980 10
Ultima descărcare din IBN:
2024-01-15 00:06
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
637.12’63.045 (1)
Produse ale animalelor domestice (de curte) și de vânat (304)
SM ISO690:2012
CHIŢANU, Ana. Studiul legăturilor corelative ale conţinutului de cazeină cu unii compuşi ai laptelui de oaie . In: Ştiinţa Agricolă, 2007, nr. 1, pp. 47-49. ISSN 1857-0003.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Ştiinţa Agricolă
Numărul 1 / 2007 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202

Studiul legăturilor corelative ale conţinutului de cazeină cu unii compuşi ai laptelui de oaie
CZU: 637.12’63.045

Pag. 47-49

Chiţanu Ana
 
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 17 decembrie 2013


Rezumat

One of thebiological peculiarities of ewe’s milk consists in protein increase content and also that of casein. The casein contains 23 % of all dry substance and 78 % from the whole protein content. The content correlation of casein with some compounds is positive and certifies adequate strictness worth(0,576 – 0,991).

Cuvinte-cheie
Casein content, Correlative relationship, Milk composition, Milking period,

Karakul race