Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
813 8 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-07-25 20:29 |
SM ISO690:2012 GNATIUC, Pavel, GNATIUC, Elena, NĂSTASE, Corneliu. Conţinutul de fluor în organisme vegetale şi animale. In: Medicina stomatologică , 2008, nr. 2(7), pp. 8-10. ISSN 1857-1328. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Medicina stomatologică | ||||||
Numărul 2(7) / 2008 / ISSN 1857-1328 | ||||||
|
||||||
Pag. 8-10 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
S‑a stabilit faptul că produsele vegetale cultivate pe solurile bogate în fluor conţin o cantitate sporită a acestuia, fapt valabil şi pentru produsele alimentare de origine animală. Luînd în consideraţie faptul că în 13 raioane ale Republicii Moldova norma de fluor în apă este depăşită se recomandă efectuarea procedurilor profilactice de 2 ori pe an. |
||||||
|