IBN
Închide

35Publicaţii

259Descărcări

20266Vizualizări

Balanuţă Anatol
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(1)
ORCiD
Google Scholar ID
Scopus Author ID

Teze/Rezumate în culegeri - 7.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 690:2012Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 3
  • 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 2
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 3
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 3
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.1.Articole în reviste din WoS - 1
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 3
  • 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 13
  • 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 6

2023 - 1

Quantification of the content of biologically active substances in native RM grapes varieties
Covaci Ecaterina , Codrean (Sclifos) Aliona , Balanuţă Anatol
Technical University of Moldova
Modern Trends in the Agricultural Higher Education dedicated to the 90th anniversary of the founding of higher agricultural education in the Republic of Moldova
2023. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-64-360-3.
Disponibil online 19 December, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-129
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 4

EEC-D-PS13_The composition of the aromatic complex of wines from local grape varieties Legenda
Gherdelescu Lucia1 , Balanuţă Anatol2
1 PI Central Laboratory for Testing Alcoholic/Non-Alcoholic Beverages and Canned Products,
2 Technical University of Moldova
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 18 March, 2022. Descarcări-2. Vizualizări-289
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fetească Neagră wine quality influenced by terroir in different ecosystems from Republic of Moldova
Covaci Ecaterina , Codrean (Sclifos) Aliona , Balanuţă Anatol
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-9. Vizualizări-336
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The composition of the aromatic complex of wines from local grape varieties Legenda
Gherdelescu Lucia12 , Balanuţă Anatol1
1 Technical University of Moldova,
2 PI Central Laboratory for Testing Alcoholic/Non-Alcoholic Beverages and Canned Products
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-7. Vizualizări-374
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The determination of yeast viability in the concentrated sugar solutions
Balanuţă Anatol , Codrean (Sclifos) Aliona , Covaci Ecaterina
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-2. Vizualizări-264
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014 - 1

Encapsulated yeast: technology for improved winemaking
Balanuţă Anatol , Scutaru Andrei
Universitatea Tehnică a Moldovei
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători
Editia 3. 2014. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4257-2-8.
Disponibil online 10 February, 2019. Descarcări-5. Vizualizări-642
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 6 of 6