Componenţa, evaluarea şi recunoaşterea produselor secundare în entităţile avicole cu bază industrială de producţie
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
855 15
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-02 22:23
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
631.164.27:657.47(478) (1)
Conducerea și organizarea fermelor (491)
Contabilitate (946)
SM ISO690:2012
ŢAPU, Tatiana. Componenţa, evaluarea şi recunoaşterea produselor secundare în entităţile avicole cu bază industrială de producţie . In: Ştiinţa Agricolă, 2009, nr. 1, pp. 79-83. ISSN 1857-0003.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Ştiinţa Agricolă
Numărul 1 / 2009 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202

Componenţa, evaluarea şi recunoaşterea produselor secundare în entităţile avicole cu bază industrială de producţie
CZU: 631.164.27:657.47(478)

Pag. 79-83

Ţapu Tatiana
 
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 4 decembrie 2013


Rezumat

According to § 6 of „The accounting features at the agricultural enterprises” the agricultural products are „ …own products resulted from qualitative and quantitative modification (transformation) of the biological actives destined for selling and processing of the consumption.” These ones are subdivided in basic agricultural products and conjugated (coupled) secondary products. The secondary products are those ones obtained at the same time with the essential products from a biological active or a group of biological actives but having a secondary importance. The aim of thiswork isthe elucidation of the recognition of the secondary products as a component and necessary part of the agricultural products.

Cuvinte-cheie
Biologicaltransformation, Poultrybreeding, Secondaryproducts,

Recognition