Importanţa alimentară şi economică a culturii legumelor
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
263 27
Ultima descărcare din IBN:
2024-05-18 15:05
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
338.439.4:635.1/.8 (1)
Producție și servicii în funcție de sectoarele economice (1517)
Plante de grădină. Grădinărit (699)
SM ISO690:2012
MOVILEANU, Veronica. Importanţa alimentară şi economică a culturii legumelor. In: Economie şi Sociologie, 2010, nr. 2, pp. 147-158. ISSN 1857-4130.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Economie şi Sociologie
Numărul 2 / 2010 / ISSN 1857-4130

Importanţa alimentară şi economică a culturii legumelor

Food and economic importance of the vegetable crop

Продовольственная и экономическая значимость овощных культур

CZU: 338.439.4:635.1/.8

Pag. 147-158

Movileanu Veronica
 
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 18 iulie 2022


Rezumat

The great importance that presents the vegetables for general food and particularly for rational nutrition of people represents the dynamic factor in the direction of vegetable production increasing, diversification of assortment of fresh and processed vegetables, the permanent improvement of quality, the extending of cultural methods, the technology improving and the increasing of economic efficiency.

Cuvinte-cheie
vegetables, culture, nutritional value, heat, Producing intervals