Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
263 27 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-05-18 15:05 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
338.439.4:635.1/.8 (1) |
Producție și servicii în funcție de sectoarele economice (1517) |
Plante de grădină. Grădinărit (699) |
SM ISO690:2012 MOVILEANU, Veronica. Importanţa alimentară şi economică a culturii legumelor. In: Economie şi Sociologie, 2010, nr. 2, pp. 147-158. ISSN 1857-4130. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Economie şi Sociologie | ||||||
Numărul 2 / 2010 / ISSN 1857-4130 | ||||||
|
||||||
CZU: 338.439.4:635.1/.8 | ||||||
Pag. 147-158 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The great importance that presents the vegetables for general food and particularly for rational nutrition of people represents the dynamic factor in the direction of vegetable production increasing, diversification of assortment of fresh and processed vegetables, the permanent improvement of quality, the extending of cultural methods, the technology improving and the increasing of economic efficiency. |
||||||
Cuvinte-cheie vegetables, culture, nutritional value, heat, Producing intervals |
||||||
|